tl
 
ÅRSMÖTE 20 FEBRUARI 2024 I MATSALEN PÅ VOLVO CE I HALLSBERG
 

Tisdagen den 20 februari var det årsmöte för Volvo Verkstadsklubb Hallsberg. Det var 46 medlemmar anmälda till mötet varav 43 medlemmar närvarade. Dagordningen, verksamhetsberättelsen och en teleskopisk grillpinne delades ut i samband med avprickning i närvarolistan.

Besim Mathosi från organisationsenheten på IF Metall var inbjuden som extern gäst. Besim föreslogs till mötesordförande och valdes enligt förslag. När Besim tagit över klubban presenterade han sig och hans inriktning i förbundet är facklig-politiska frågor. Just nu besöker han klubbar, avdelningar mm och informerar inför EU valet 2024 och presenterade IF Metall och LO's krav på politikerna vilket är: Hållbara jobb i en grön industri, För ett EU som lyssnar på oss samt Ingen ska dö av jobbet.

Det genomfördes val till kassör, styrelseledamöter, styrelsesuppleanter, revisorer, kontaktombud mm. Det var övernomineringen tilI styrelseleamot och till styrelsesuppleant varvid sluten omröstning genomfördes. Resultatet var oerhört jämt och spännande. Till styrelseledamot var det en rösts skillnad till den tredje platsen. Vi tackar de som valt att inte ställa upp till omval eller andra orsaker inte valdes för denna tiden och välkomnar tillbaka till nya uppdrag längre fram.

Vi fick höra flera rapporter - bemanning/personalläget, avdelning 18 om ett år efter flytten/studier/tandfond och vilka kommittéer som finns, klubbens nomineringar till avdelning 18 samt blockaden mot/strejken på Tesla.

Mötet avslutades med att Henrik tackade vår gäst med en gåva i form av en Dumpermodell och en grillpinne. Därefter serverades en landgång.

Ett stort tack till alla mötesdeltagare från styrelsen.

 
bild årsmöte  

bild årsmöte

(foton: Josefin Ohlsson)
 
logga