tl
 
Verksamhetsplaneringsdagar i Braås den 1-2 oktober 2019
 

Årets gemensamma träff för de fyra verkstadsklubbarna från Hallsberg, Eskilstuna, Braås och Arvika genomfördes under två trevliga dagar i Braås med Braås klubben som värd.
Dag ett började med samling i Lihnell hallen där alla presenterade sig. Respektive klubb satt sedan och gjorde sina enskilda planeringar av målen inför kommande verksamhetsår. Därefter var det gemensamma redovisningar av våra satta mål och vi har väldigt lika utmaningar på alla orterna. Sista timmen fick vi förbundsinformation från IF Metall av Robert "Myggan" Fredriksson som är ordförande i Eskilstuna klubben, ordförande i avdelning Mälardalen samt sitter i Förbundsstyrelsen.
Dag 2 fick vi presentation om verksamheten i Braås och deras utmaningar av platschef Jonas Lakhall. Därefter kom Volvo CE's högste chef Melker Jernberg, helt oplanerat både för oss och honom men han fick ca 15 minuter för information. Nästa punkt på programmet var rundvandring eller provkörning vilket var uppskattat. Sista gäst för dagen var Karl-Petter Thorwaldsson, LO ordföranden som berättade bl.a om den kommande avtalrörelsen. Avslutade dag två med lunch och sedan gick färden hem till Hallsberg igen.
Det var två mycket givande, intressanta och informativa dagar.

De mål som vår klubb satte är inte helt klara men så fort vi gör klart kommer de att presenteras för kontakt- och skyddsombuden.

 
Entren Styrelsen samt studieorganisatör Erik Hemming Gustavsson samlades framför Dumpern utanför entren. Saknades på resan gjorde vice ordförande Peter och suppleant Jan-Olov som hade fått förhinder. KPT
Styrelsen
 
logga